El…

image

   Pe el îl vezi deseori în club, stând la masa lui, servind alene wiskey-ul scump, privind zecile de domnişoare care dansează şi alegând din ele pe cea cu care va urma să-şi petreacă noaptea. Îi place să aleagă ce e mai bun şi ştie la sigur că nu va primi refuz. Nu are de ce să-l primească. E bogat, iar mama natură nu s-a zgârcit atunci când l-a înzestrat cu înfățișare atrăgătoare şi carizmă. Astfel că duzina de păpuşi pline de plastic, desenate care mai de care, singure ar face orice să capteze atenția lui.
   Îi plac femeile de la care miroase a sex. Acestea sunt puține, dar totuşi ele există şi îl atrag la nebunie. Nu suportă fetițele care, după o noapte petrecută în doi, încep să-l tachineze cu sunete de telefon şi întrebări stupide de genul: „De ce nu mă suni? Unde ai dispărut? Ce s-a întâmplat?” Urăşte aşa întrebări şi îi vine să le răspundă dur găinilor astea că a dispărut din motiv că deja a obținut de la ele tot ce şi-a dorit. Avea nevoie de o partidă de sex şi mai mult nimic. Iar faptul că a spus multe şi nevrute, romantică siropoasă şi o grămadă de complimente… pur şi simplu şi-a dorit să o care cât mai repede în pat. Şi nu e vinovat că lor le place să creadă tot ce aud.
   Îi place când femeia nu-l încarcă cu gândurile ei înainte de sex şi cu atât mai mult după. E funny când fetițele astea cu craniul gol, după noaptea petrecută împreună, încep să-l considere bărbatul vieții lor.
   Iar cel mai mult urăşte femeile ticăloase, cele cărora le place să se joace cu sufletul oamenilor. Acestea, mai întâi, îți umplu viața de sens apoi ți-l iau şi pleacă. Te atrag în capcana lor, apoi arată că nu au nevoie nici de tine, nici de inima ta făcută țăndări. Adună bărbații în colecție, pierzându-şi față de ei interesul. Sădind şi crescând flori în sufletul bărbaților, ele îşi permit mai apoi să le calce în picioare şi să le distrugă, primind din asta o plăcere enormă. Frumusețea lor e doar un ambalaj strălucitor care ascunde în el doar răceală, calcul, minciună şi cruzime.
   E sigur de faptul că tot ceea vor femeile asta sunt:  un penis mare şi un portmoneu gras, iar pentru bani ele sunt gata să-şi desfacă picioarele în fața oricui. Toate aceste fufe care se fărâmă în figuri în fața lui, încercând să-şi demonstreze valoarea, sunt atât de încrezute că reprezintă exemplare unice, valoroase. Îşi pun un preț mare, neştiind că marfa pe care o au în vânzare e defapt ieftină şi costă exact o bancnota de 200 – costul taxiului care le duce acasă şi ceaiul pentru calitatea „deservirii”.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: