Norocul zâmbeşte celor insistenți sau cum să devii o persoană de succes

image

   Soarta e soartă şi chiar dacă acum ea îți dictează regulile ei, dreptul de a construi acea viață pe care ți-o doreşti Îți aparține doar ție.
   Azi vreau să-mi exprim admirația față de acele persoane, care ştiu ce înseamnă succesul nu doar din auzite, cât şi față de cei care îşi încep drumul spre succes. Voi simți mereu o mândrie aparte pentru femeile care au obținut singure succesul, chiar dacă pentru asta au fost nevoite să spargă cu umerii lor fragili nu un singur zid.
   Viața e făcută în aşa mod încât unica persoană, în care putem avea încredere, suntem noi înşine şi nu avem nici o scuză să nu ne gândim la carieră. Oricare dintre noi, dacă are dorința, poate deveni o femeie de succes. Ceea ce trebuie să faci, e să te programezi către asta şi să nu uiți niciodată că SUCCESUL ÎI IUBEŞTE PE CEI CARE SE TREZESC DEVREME ŞI MERG LA SOMN TÂRZIU. Viața e un joc de noroc, iar norocul vine la cei cărora nu le este frică să treacă peste trecut şi să ceară de la sine şi de la viața un rol cât mai strălucitor.

image 

   Tot ea, viața noastră, e al naibii de scurtă pentru a ne trezi dimineața cu păreri de rău. De asta trebuie să iubim pe cei care ne iubesc, să uităm pe cei care nu o fac şi să fim siguri ca tot ceea ce ni se întâmplă nu este coincidență. Atunci când ți se oferă o şansă, nu ezita să o primeşti. Dacă aceasta îți schimbă  în totalitate viața – permite să se întâmple. Nimeni nu te-a asigurat că va fi uşor, dar ți-au promis că se merită.
   Secretul unei vieți de succes este mişcarea neîntreruptă înainte, spre țel, spre vis. Nu te opri la prima victorie. Comunică cu acei oameni care sunt mai buni decât tine,  înfruntă pe cei mai puternici, iubeşte pe cei despre care mulți spun că sunt imposibil de iubit şi supravețuieşte acolo unde alții mor.
  Nu-ți fie frică să procedezi aşa cum vrei nu cum îți cere societatea. Nu-ți fie frică de stereotipuri şi convenționalități. Ține minte, poți avea tot ce îți doreşti dacă eşti gata să munceşti mult pentru asta, inclusiv asupra propriei persoane. Toate avem dreptul la un drum de succes, o tinerețe de neuitat şi o bătrânețe plină şi liniştită. Acel care îşi doreşte mult să obțină ceva, acela va obține. E adevărat că e cu mult mai sigur să fugi de foc, dar numai cei, cărora nu le este frică să treacă prin el, trezesc adevărata admirație. NOROCUL ZÂMBEŞTE CELOR INSISTENȚI.
  Încă nu am obținut tot ce vreau, dar merg spre asta. Drumul spre țelul pe care îl am nu e uşor. E un urcuş plin de bolovani. Un drum pe care mereu întâlneşti persoane dornice să-ți pună bețe în roate, să te arate cu degetul şi să se amuze de eforturile tale. Ştiu că în calea mea vor fi mereu acei oameni care îmi vor zice că nu pot, că nu voi
reuşi. Uneori mai cad, mă rănesc, îmi vine să urlu de durere, dar scrâşnesc din dinți, ma târâi, mă ridic şi păşesc înainte, şchiopătând la început, apoi întețindu-mi pasul. Pentru că ştiu ca nu am dreptul să ma opresc şi, cu atât mai mult, nu am dreptul să mă întorc înapoi. Ceea ce mă face să trec peste greutăți e DETERMINAREA. Determinarea ca un principiu de viață de la care nu poți să te abați.
  Când eşti determinată să obții ceva, atunci îți apare încrederea în sine. Dacă aş lua ca exemplu boxerii: sunt doborâți, plini de sânge, dar determinarea îi face să se ridice de jos, şi să lupte, chiar dacă ştiu că nu vor avea parte de milă de la adversar. Determinarea îi face să-şi strângă ultimele rămaşițe de putere în pumni şi să lovească. Nu de puține ori cei care aparent pierd  de la început, anume în ultimele runde câştigă.
Determinarea mea constă în credință: credința în propria durabilitate, credința că fericirea se va întoarce, că voi mai avea parte de de speranță,  de sinceritate. Şi până când nu am parte de asta, trebuie să-mi strâng pumnii, să ridic capul sus, să deschid larg ochii şi să uit de eşecurile anterioare. M-am ars de atâtea ori, dar nu am gemut, cu toate că femeile se ard mult mai dureros decât bărbații.
   Aşa că şi tu, transformă-ți visele în realitate, lucrează asupra ideilor. Cei care până acum au râs de tine, vor ajunge să crape de invidie.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: