Pray for Paris

image

    Ştiu că poza asta şi cuvintele de încurajare nu vor ajuta cu nimic acei oameni care trec prin calvarul organizat noaptea asta la Paris. Dar nu pot să nu-mi exprim sentimentele de groază şi nedumerire care le am acum.  Mă abat de la tema femeii puternice şi dau întrebările care mă frământă de foarte mult timp.
   Ştirea de azi dimineață despre întâmplările de la Paris a pus capac. Şi acum sunt al naibii de determinată să încep să citesc cu cea mai mare atenție CORANUL. Vreau şi eu să văd cu ochii mei acele alineate sau pasaje, sau cum li se mai zice, unde scrie alb pe negru că ALLAH a poruncit să fie omorâți oameni în numele lui. Pâna când vă invit pe voi, musulmanii să mi le arătați.
   Am prieteni care s-au născut şi au fos educați conform religiei date. Sunt oameni de treabă, prietenoşi. Ei sunt siguri că ALLAH e unicul Dumnezeu adevărat şi că Islamul e acea religie care trebuie să fie recunoscută de toți. Acum vreau să-i întreb: cum vreți voi să vă recunosc religia şi să o respect, când se întâmplă aşa lucruri? Vrei nu vrei, încep să asociez Islamul cu sânge, terorism, oameni speriați şi femei înjosite.  În aşa mod nu poți să atragi oamenii să vi-l recunoască pe Allah ca fiind adevărata forță divină. Pentru că credința trebuie să nască bunătate, linişte sufletească, nu frică şi oroare.
Şi acum o ultimă întrebare pentru acele sute de mii de refugiați care rugau în genunchi țările europene să-i primească. Asta e mulțumirea voastră pentru acoperiş, masă şi trai mai bun? Aşa sunteți voi recunoscători că v-a adăpostit Europa, v-a oferit siguranță?

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: