Eşti liber…

ego

Te-am lăsat să pleci pentru că nu am obiceiul să țin bărbații lângă mine cu forța. Oricum ai fi plecat, mai devreme sau mai târziu, ori aş fi plecat eu, deoarece relația asta a noastră era, din start, sortită la pieire.
Unul din doi, mereu părăseşte pe celălalt. Întrebarea e: cine o va face primul. Te-am lăsat să crezi că tu eşti primul, o iluzie a victoriei, de care aveai atâta nevoie pentru a-ți întări încrederea în sine.
Ştii, bărbații pleacă şi nu poți să-i ții. Dacă va dori, oricum va pleca. Poți să cazi în genunchi, să plângi, să te fărâmi în agonie… el se va apleca, te va mângâia pe cap, zicându-ți că totul va fi bine, iar mai apoi va fugi. El nu va înțelege cât de mult mai poate fi simțită căldura mâinilor lui pe corpul tău, gustul săruturilor pe buze… Cel mai greu e să păstrezi amintirea momentelor fericite pentru că au trecut şi ştii că nu le mai poți întoarce. El a plecat, dar eu am rămas şi viața mea continuă.
M-am deprins cu faptul că bărbații pleacă. Dacă el a plecat, înseamnă că aşa trebuie. Daca a decis să plece, nu se merită să-l conving să rămână. Dacă îl voi opri acum, data următoare nu voi mai reuşi să-l țin. Mai bine să plece din prima, decât să rămânem împreună, conştientă de faptul că în orice moment mă va părăsi.
Nu fac parte din categoria femeilor care se stăruie să-şi țină bărbații alături cu forța. Sunt gata să lupt pentru cei apropiați, pentru propria viață, dar nu voi lupta pentru bărbați. În relația de cuplu apreciez confortul, stabilitatea şi liniştea sufletească, aici nu este loc de luptă. Nu are sens să ții alături pe cineva, care nu are nici cea mai mică dorință să te facă fericită.
În viața mea rămân doar acei oameni care fac tot posibilul să existe în ea. Tu nu ai facut nimic. Eşti liber să pleci….

20140119-150617

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: