Happy New Year 2017

Astăzi se mai termină un an, un an care pe cineva l-a făcut fericit, pe cineva invers, cineva nu vrea sa se termine, iar cineva abia aşteaptă. Şi cum nu ar fi acest an pentru voi, vă doresc ca anul următor să fie mai bun. Să fie mai bogat în împliniri, mai înalt în aspirații şi plin de succese cu mari şi frumoase realizări. Să aveți parte de multă căldură în suflet, bucurie în inimă şi multă sănătate.

Dacă sunteți singure, vă doresc să aveți parte de dragoste, dacă sunteți supărate, vă doresc să aveți parte de fericire, dacă sunteți tulburate, vă doresc să aveți parte de linişte, dacă sufletul vă este gol, vă doresc să vă fie umplut cu speranțe.

A mai trecut un an în calendar. Am mai parcurs un drum presărat când cu bucurie,  când cu tristețe,  reuşite sau dezamăgiri. Dar oricum nu ar fi fost acest an, îi mulțumesc că m-a întărit şi mi-a dat putere ca în anul care vine să pot trece cu capul sus peste momente neplăcute, să gândesc doar pozitiv, să am dorința de a munci şi ajunge unde mi-am dorit. Acest an mi-a arătat că pot să iubesc, că am un suflet care mai poate să simtă sentimente frumoase. Şi chiar dacă iubirea a fost una cu gust amar, ea m-a învățat să fiu mai bună, mai indulgentă. Aş vrea să spun iubirii mele că, chiar dacă nu am fost împreună într-un sfârșit,  chiar dacă am suferit într-un fel, îi mulțumesc pentru faptul că a ştiut să rămână bărbat adevărat, că nu mi-a călcat în picioare sufletul şi mi-a respectat sentimentele. Îți mulțumesc,  iubire, şi îți urez să fii fericit, să ai o familie frumoasă, împlinită, un trai plin de bunăstare. Tu meriți.

La Mulți Ani, 2017!!!!

1 comentariu

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: