Anonim

Credeam ca o femeie care a trecut prin situatia mea, ma va intelege cel mai bine, dar nu este nici pe departe adevarat, tocmai una din asta mi-a calcat in picioare tot ce mai puteam numi suflet, si mai puteam simti drept inima. 

In viata totul este trecator, si sper ca si durerea mea va seca cindva, si nicidecum fericirea voastra! Poate sunt inca mica si nu stiu multe lucruri, dar la sigur stiu cum e sa iubesti, sa fii folosita, sa iti fie distrusa personalitatea, sa fii data afara din casa la miezul noptii si sa ramii in mijlocul drumului fara prieteni – pentru ca ti i-a luat, fara familie – pentru ca ti i-a alungat, fara bani – pentru ca te-a scurs de ei, fara iubit – pentru ca nu te-a iubit, si fara tatal copilului tau…pentru ca a vrut doar sa se distreze si accidental printre miile de flori cu care m-a inconjurat, a aparut minunea mea ce o port sub inima, sensul vietii mele, sursa mea de putere si de curaj. Copiii toti merita sa aiba un tata, ei nu poarta vina pentru niciuna din greselile parintilor. Al tau si-a gasit – pe tatal copilului meu, iar al meu inca are de crescut fara tata, pina o sa apara si al lui, sper ca nu o sa fie furat din alta inima, dar o sa fie al lui, cit se poate de sincer si natural. Nu imi ramine decit sa va urez sincere felicitari, si sa iti spun sa il faci fericit, asa cum eu nu am stiut, sau poate nici nu am avut puterea, din lipsa de aripi. 

Esti exact modelul de femeie care si-a dorit-o, a vrut o regina, o femeie de succes, careia sa nu-i poarte de grija cind o fi in impas, si careia sa nu-i aline starile de rau care i le provoaca bebe in burtica, a vrut-o gata formata, nu a avut curaj sa o creasca pe al lui. 

Fructele sunt mult mai bune din vitrina de la piata, decit din gradina care trebuie ingrijita, apoi culeasa.

Nustiu pe cit de multa durere ai inghitit atunci cind bebele tau da din picioruse sub inima, iar tatal lui sta in fata altarului si jura iubire altei femei, si plimba un copil strain. Si nici nu-ti doresc sa stii, nu ai fost tu izvorul nefericirii mele, dar esti gura de varsare al ei. Si totusi iti doresc fericire, si sa nu iti aduci aminte de mine, atunci cind ceaiul va fi prea fierbinte, apoi dupa un cub de gheata se va raci prea tare. Sa vezi doar culori vii, din buchete asortate frumos,  sa mergi prin inimi de petale pe jos, si sa iti fie pasii luminati de flacari ale luminarilor, sa stii doar asta, si sa nu treci la partea a 2-a, nu-i doresc nici macar lui satana sa treaca prin ce am trecut eu, cu atit mai putin tie. 

Esti femeie, si stiu ca o sa intelegi, nu acum, dar toate la timpul lor. 

Fii fericita femeie, si gindeste-te doar la tine, nicidecum la lacrimile pe care iti construiesti tu fericirea!

Autor: G…..

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: