Femei puternice cu mâini de aur 2

Continui să mă minunez de iscusința meșterițelor adunate în Jurnalul unei femei puternice și să vă fac cunoștință cu ele.

Marina Buțco- pictorița noastră. Am să fac o destăinuire acum. Eu pe fata asta o invidiez. Serios, cu o invidie albă, admirându-i operele. Și asta pentru că de mică îmi doream să desenez frumos, dar mâinile mele, din păcate, nu cresc de acolo de unde trebuie să crească mâinile unui pictor.  Lucrările ei sunt superbe și sper că într-o bună zi va ajunge rândul și la mine să îmi facă portretul mult râvnit.

Natalia Boeștean e o mămică meșteriță care tricotează și croșetează accesorii pentru copii.  Eu o cunosc on-line, având noi o temă comună de discuții și un același țel, dar azi iată că am aflat că Natălița nu e doar o mămică, soție minunată, nu doar o femeie ambițioasă care a spus NU alimentației nesănătoase și care a intrat în lupta aprigă cu kilogramele în plus, dar mai este si o femeie înzestrată cu mânuțe de aur. Pe pagina ei EuNata îți fug ochii de la atâtea frumuseți de căciulițe, fulărașe, botoșei create cu dragoste pentru copii.  Ehh, nu sunt eu încă mămică…..

Lilia Ștefan, încă o meșteriță care tricotează fenomenal.  Îi urmăresc activitatea mai demult și de fiecare dată mă lasă fără cuvinte operele ei de artă (altfel,nu mi se întoarce limba să-i numesc creațiile). Atât de gingașe, atât de vii, atât de colorate. Bravo Lilia! liliastefan

Iar acum urmează…. Tadaaaam!….. Creatorele de dulciuri!!!

Offf, dulciurile sunt slăbiciunea mea, și mai ales cînd văd torturile făcute  de Nadejda Onică apoi mă apucă inima. De dor, de poftă și de jele că nu le pot păpa.    nadejda onica

Tot despre torte vă mai povestesc. Nu știe ea că eu sunt fana ei și că o admir ca personalitate, ca femeie. Vorbesc despre Natalia Pădureț, cea care m-a susținut și m-a încurajat de fiecare dată când am avut nevoie. Nu o cunosc personal, dar știu că e un om cu inimă mare și un patisier de nota 10 cu mii de +. Ei cum? Cum să nu-ți lase gura apă toate frumusețile astea?

 

Suntem femei și tindem să arătăm bine mereu, indiferent de dispoziție și timp.  În comunitatea Jurnalului am reușit să cunosc câteva femei care au ca hobby  frumusetea.

Una din aceste femei e Dina David, meșterița manichiuristă și specialistă în extensia genelor.  Deja știu cui să mă adresez atunci când îmi doresc ochi frumoși și gene lungi.

Pe Oxana Voicu nu am cum s-o scap din vedere. O cunosc personal, o femeie plină de viață, o femeie inteligentă, care la fel are ca hobby manichiura. Ori cum zice ea- a doua metoda de calmare, prima fiind broderia.  Oxana, vrei tu ori nu vrei, da eu la tine după unghii frumoase am să vin.

oxanavoicu

Va urma….. 🙂

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: