Dorințe de femeie…

Ce-mi doresc eu de Crăciun? În primul rînd să nu fiu singură… prea multe sărbători petrecute în singurătate.  Nu singurătatea surdă, cea dintre  patru pereți, ci acea senzație când eşti înconjurată de oameni, dar te simti tot una.
Ce-mi doresc eu de Crăciun? Dragoste… Nu dragoste doar pentru o zi de sărbătoare  sau două, dragoste eternă, infinită, necondiționată. Vreau să mă simt iubită, să iubesc la nebunie, să mă arunc în brațele bărbatului care ar fi în stare să-mi dea senzația de protecție, vreau să fiu stimată şi prețuită aşa cum sunt… pentru ceea ce sunt. Vreau diminețile să savurez cafeaua în pat şi acel „Bună dimineața, iubita” cu un pup pe frunte care contează… atât de mult contează pentru o femeie.

Posibil acum sunt mai complicat de iubit, am devenit o femeie puternică, îmi stimez maturitatea, îmi știu valoarea, sunt sătulă de conversații inutile, şi nu ma prea implic în chestii ce nu ma privesc, nu mai cred în vorbe goale, m-am învățat  să deosebesc  măștile pe fețele oamenilor şi nu mai cerșesc sentimente. Da… Dar copilul din mine mai trăiește.

Ce-mi doresc eu de Crăciun? Să fie mama cu tata acasă. Masa mea de sărbătoare sa fie plină de bucate pregătite de bunica şi de mine, la bucătărie să miroase a cozonac şi sarmale, iar fratele cu sora mea să întîlnească toți colindătorii ce bat la ușa noastră. În camere sa miroase a mandarine si a brad, iar copilul meu sa vină fericit şi înghețat  de la săniuș,  totul sa fie simplu, ca pe vremuri…

Ce-mi doresc eu de Crăciun? Vreau pur si simplu sa fiu fericită, nu doar de sărbători, Craciunuri sau Revelioane. Vreau sa am parte de un umăr de încredere, de un bărbat demn, de un partener iubitor si înțelegător, vreau sa fiu cucerită  frumos, căci merit. Vreau sa ningă  liniștit peste sufletul meu zbuciumat și obosit, vreau sa deschid ochii şi să văd lânga mine fericirea dormind, vreau să plouă cu curcubeu şi aceste culori să-mi picteze inima. Îmi doresc oceane si mări, nouri pufosi, cer senin, focuri de artificii, vreau lumină în viața mea.

Ce va doresc eu vouă de Crăciun? Tot ce îmi doresc si mie.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: