Călătoria ta de vis: 9 destinații vizitate de mine care m-au impresionat

large_img_1652

Dacă ești în pană de idei și nu știi din care colț al lumii să începi, uite aici lista cu locuri frumoase și interesante care merită vizitate.

  1. Paris, Franța. Capitala franceză este o dragoste mai veche încă din copilărie, cine nu visează la Turnul Eiffel, la Monmartre, Sacre Coueur, Louvre sau Notre Dame? E adevărat că acest oraș are o magie aparte, sau or fi de vină croisantele și macarons…mmm, ce gust! Dacă și cauți un parfum cu efecte wow, nu uita, aterizează direct la Paris! Bon voyage!
  2. Atena,Grecia.  Dacă totuși călătorim, de ce nu Atena? Un oraș istoric cu atîtea bogații, și dacă vrei un apus de neuitat, mergi la Acropole și vei avea Atena la picioarele tale ca prin minune.
  3. Budapesta, Ungaria. Ooo, da! Un oraș splendit care și-a lăsat amprenta în sufletul meu. Eu am fost și vara, dar nu am putut să nu merg și iarna încolo, o priveliște de toată admirația. Cazarea ieftină, amosfera minunată și lumina de noapte…atît de splendid!
  4. Roma, Italia. Capitala Italie, un oraș destul de aglomerat. Turisti care sunt gata să exploateze toată Roma doar ca să ajunga la Coloseum. Mamma mia, ce oraș frumos! Iar dacă vrei o atmosferă bună merită să mergi la Piața Navona. La vita e bella!
  5. Barcelona, Spania. Știu la ce te-ai gîndit! Sagrada Famiglia, Cartierul Gotic, tapas și sangria din belșug… da, da toate acestea le poți vedea mergând la Barcelona. Porții gigante cu fructe de mare proaspete din port te vor face să mai rămîi macar înca pe 2 zile.
  6. Moscova, Russia. Piața Roșie, Kremlin, situate chiar în inima Moscovei, reprezintă cele mai senzaționale arhitecturi din oraș, simbol a întregii țări. Catedrala Sf.Vasile face și ea parte din ansamblul monumentelor vechi și cu o arhitectura excepțională. Dacă ați decis să vizitați Piața Roșie, excludeți pantofii cu toc, pentru a evita accidentele.
  7. Bruxselles, Belgia. Un oraș frumos cu multe obiective turistice: Atomium asa regală din Bruxelles, Grand Palace, toate acestea le poți vedea în urma vizitei tale la Bruxelles, și dacă vrei să te distrezi la maxim, mergi în luna august pentru a te bucura de parcul de atracție pe deplin.
  8. Berlin, Germania.  Un oraș viu, de toată frumusețea. Zidul Berlinului, Poarta Brandenburg, Muzeul Pergamon, Catedrala din Berlin, Insula Muzeelor și grădina zoologică, aceste locuri m-ar face să mă întorc cu mare drag în Berlin.
  9. Timișoara, România. Ești om interesat de cultură, tradiție?… Atunci, Timișoara este pentru tine! Eu pur și simplu ador acest oraș de istorie. De la evenimente și ezpoziții culturale pînă la arhitectura orașului de ții mai mare dragul să te minunezi. De ce să vizitezi această locație?…pentru Piața Victoriei, Piața Unirii, Muzee și galerii, și dacă vrei să manîci bine, mergi la Timișoara!

 

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: