Ai grijă de imunitate împreună cu ECOMER

ecomer-price-part-ro-1

Sezonul virozelor 2018 se declară deschis. Odată cu scăderea temperaturilor de afară, răcelile și virozele își intră în drepturi.Acum ca niciodată, avem nevoie vitamine,minerale și suplimente medicale care ne întăresc imunitatea și ne fac rezistenți împotriva virușilor.
Specialistul nostru, doamna medic terapeut Lilia Purteanu ne recomandă cu încredere preparatul antiviral și imunomodulator ECOMER. Acesta este unul natural și are la baza lui componentul Alkilglicerol,obținut din uleiul de ficat de rechin. În organismul uman Alkilglicerolul se găsește în laptele matern și are rolul de a proteja copilul până la formarea propriului sistem imunitar.26857445_1734977903238944_756458377_n
Dar, deoarece în zilele noastre, organismul uman este supus mai mereu acțiunilor nocive ale stress-ului, radiației, elementelor chimice din produsele alimentare, de igiena, de curățenie, etc., sistemul nostru imunitar are mult de suferit, iar noi devenim sensibili la boli și viruși. Ecomer vine să ne întărească sistemul imunitar, asigurându-ne organismul cu doza zilnică necesară de Alkilglicerol.
Este indicat în tratarea și prevenirea bolilor infecțioase cum ar fi: infectiile respiratorii virale acute, rinită, otită, laringită, angină, faringită, traheită, bronșite cronice, pneumonie, infecții acute ale sistemului urogenital, boli alergice, etc…
Protejați-vă familia de sezonul rece!.. Șinu ezitați să întrebați medicul de familie despre beneficiile acestui preparat.
Ah da, Ecomer, poate fi găsit în majoritatea farmaciilor de la noi.

 

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: