Ultra Violet, culoarea anului 2018

Ultra Violet,culoarea cosmosului, a originalității și inventivității, a fost desemnată de către Institutul Pantone, drept culoarea anului 2018.  Într-un comunicat, vicepreşedintele companiei, spune că fiecare culoare a anului transmite ceva din trendurile din modă, decoraţiuni, design şi reflectă, de asemenea, ceea ce lumea noastră de astăzi are nevoie.

Potrivit Pantone, Ultra Violet 18-3838, este o culoare complexă şi contemplativă, sugerând misterele cosmosului şi descoperirile de dincolo de ceea ce suntem acum.

Casele de modă cu renume mondial își prezintă noile colecții care sunt abundente în nuanțe de violet, iar starurile holywoodiene nu ezită să se prezinte la evenimente consacrate, purtând ținute  mov.

 

 

Pentru a oferi femeilor din Moldova posibilitatea de a urma tendințele fashion mondiale, am decis să studiem piața brandurilor autohtone, cât și lucrările meșterițelor handmade, și să venim cu câteva idei și propuneri de ținute, bijuterii, accesorii, make-up, etc. în nuanțe de violet.

Branduri ca Promesse, O’Blanc, Sekana subliniază, prin modelele lor, feminitatea și gingășia, oferind ținute pline de eleganță și șarm.

 

 

Un accesoriu must have pe timp de iarnă este eșarfa. Pentru 2018, Basmaua Rusească vine să ne propună cele mai moi, călduroase și trendy eșarfe și basmale în stil tradițional rusesc. Amalgamul de printuri florale și culori vii, printre care violetul se evidențiază frumos, se va potrivi perfect atât ținutelor otherwear,cât și celor de ocazie.

 

 

De asemeni, căciulițele și eșarfele hand made sunt la mare căutare, fiind împletite din fire de lâniță sau merinos călduroase. Soo Snugly și Mihaela Rotari ne-au prezentat câte un ansamblu de căciulițe și snood în nuanță violetă.

 

 

“Bijuteriile nu sunt făcute pentru a da femeilor o aură de bogăție, ci pentru a le face frumoase.”  spunea Coco Chanel. Iar o bijuterie handmade, aleasă cu gust, va oferi un plus de rafinament și eleganță atât unei ținute sobre de oficiu, cât și  uneia de ocazie.

Ana Popova Designer Jewelry ne prezintă câteva colecții de bijuterii florale care ne poartă cu gândurile la razele de soare primăvăratice, la căldura verii, lanurile de lalele olandeze și cele de levănțică cu aromă liniștitoare. Brandul a ales denumiri reprezentative ca „Orchid”, „Ultra Violet” sau  „Violet Tulip” (Laleaua Violetă), care descriu cum nu se poate mai bine stilul abordat.

Handmade Boutique Elena N. un alt brand de bijuterii handmade autohton, vine în întâmpinare tendințelor 2018 cu seturi de bijuterii de culoare violetă. Elena combină florile din lut polimeric și mărgelele pentru a crea accesorii de neuitat.

 

 

Nuanțele de violet au fost preferate de femeile noastre în 2017 și se mențin pe poziție și în 2018 atunci când merge vorba de machiajul de ocazie. Make-up artistele Alina Brăileanu , Aurelia Buboc  , Cristina Stanciu  ne confirmă asta prin modelele de machiaj efectuate impecabil.

 

 

 

 

 

Coco Chanel mai spunea odată că „Pentru a fi de neînlocuit, trebuie să fii întotdeauna diferită. Iar dacă moda dispare,  stilul rămâne a fi nemuritor.”  Însă stilul și eleganța, mergând mână în mână cu moda, ne oferă un look de milioane. Nu ezitați să fiți frumoase, nu ezitați să combinați stilul cu tendințele modei, iar anul acesta, nu ezitați să purtați violet.

Autor Tatiana Celac

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: