Idei de manichiură stilată care îți vor pune în evidență rafinamentul şi bunul gust

Cu toate ştim că mâinile unei femei reprezintă cartea ei de vizită, iar manichiura stilată dă dovadă de bunul gust. Pentru luna februarie, am hotărât să vin la voi cu câteva modele de manichiură, care vor arăta impecabil pe mânuțele voastre, astfel să vă inspir pentru următoarea programare la manichiuristă.

1. Voi începe cu culoarea nude, deoarece rămâne a fi preferata mea când merge vorba de unghii. Pentru mine, nude se asociază cu gingăşia şi totodată cu sobrietatea, fiind culoarea potrivită oricărei ocazii.

2. Nuanțele de roşu. Dacă am răsfoi paginile nail-artiştilor, ne-ar fi clar că roşul, în toate nuanțele lui, rămâne a fi cel mai popular. Înțeleg şi de ce, e culoarea clasică, care ne duce cu gândul la mâinile elegante şi impecabile ale Gretei Garbo, Marlene Dietrich, Marylin Monroe sau Ava Gardner.

3. Negru. Manichiura neagră e asociată de multe ori cu stilul gotic şi ne duce cu gândul la vrăjitoarele din filmele hollywoodiene. Din această cauză este deseori evitată, iar cele care optează pentru ea, sunt femeile îndrăznețe şi nonconformiste. Defapt negrul e culoarea care se combină cu oricare altă nuanță a spectrului şi asta nu doar când merge vorba de vestimentație, dar şi pe unghii. E de ajuns un pic de fantezie şi manichiura ta va arăta rafinat şi elegant chiar şi în negru.

4. Roz. Culoarea gingăşiei pure, asociată cu adolescența, naivitatea, glamour-ul copilăresc si păpuşile Barbie. Dar şi un roz poate arăta neobişnuit dacă îl combinăm în textură, nuanță, elemente de decor.

5. Verde. Culoarea de verde închis este una din cele mai neobişnuite şi aristocrate culori. În combinații de textură, accesorii, nuanțe, unghiile verzi vor arăta nu mai puțin elegant decât cele roşii sau nude.

Nu încetați să experimentați, nu vă fie frică să vă lăsați manichiura în mâinile meşterițelor şi încredințați-vă fanteziei lor, pentru a obtine modele unice, neobişnuite, personalizate şi frumoase.

Sursa foto Maria Rogojină FanWeek

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: