Puterea gândului, energia care ne poate schimba

Probabil nu odată ți s-a întâmplat să prognozezi lucririle prin afirmații la care nici nu dădeai atenție, și totuși care se adevereau într-un final. „O să întârzii”, „o să stric totul”, „n-o să-mi iasă nimic”, „o să mă îngraș”, SAU „voi fi cea mai frumoasă”, „voi obține cele mai bune rezultate”, „voi fi un administrator bun”, sunt doar câteva din afirmațiile de căpătâi a unei femei ordinare, care de cele mai multe ori se materializează, în funcție de vectorul de orientare. Coincidență sau mai e ceva la mijloc? Dacă ar fi să ne axăm pe teoria de bază a filosofiei „Nimic nu apare din nimic, și nimic nu dispare fără urmă” , ne dăm seama că orice acțiune la fel ca și orice cuvânt sau gând are o greutate percepută de întreg universul, măsurată în energie.Salt-cu-parasuta-foto-Germanskydiver

Vi s-a întâmplat să aveți o dorință nebună ținută în secret, dar care a devenit realitate printr-o minune, păi cum să nu.. Cum oare e posibil așa ceva?! Avem puteri supranaturale sau pur și simplu există acolo sus Cineva care îndeplinește totul… Hm.. Nustiu, știu totuși că toate religiile au la bază cuvinte, și gânduri, care, închegate în versuri de rugăciune, chiar au efect.
Puterea gândului este pur și simplu spectaculoasă, „acel al șaptelea simț” e ceva mai mult decât o invenție feminină, e ceea ce ne superiorizează ca specie și ne oferă o sumedenie de privilegii pe care trebuie doar să le mânuim.
Oamenii, în medie, într-o singură zi răsucesc în creier 25000 de gânduri, excepțional, nu?! Păi de ce se întâmplă că doar câteva din cele mai „curajoase” se materializează?!… Și uite aici apare încă un criteriu, cel de expunere clară, atât pentru sine cât și pentru întreg universul. Deci, din cele 25000, creierul alege cele câteva, care neapărat vor fi expuse prin cuvinte, în glas, poate de sute și mii de ori, până „universul va găsi timp” să le îndeplinească.Thinking-and-the-universe

La prima vedere pare a fi incredibil, dar chiar funcționează.
Atunci când tinzi la ceva din tot sufletul, când vrei să obții ceva cu orice preț, de la început doar explorezi prin gândire, apoi tot mai des îți imaginezi, tinzi, ceri, vrei, vizualizezi, dar e de ajuns să-ți expui această dorință prin cuvinte de câteva ori, și de atunci să știi că cererea ta e în regim de așteptare. Totul apare parcă din senin – circumstanțe, oameni, evenimente care parcă contribuie intenționat la realizarea visului tău, de parcă toată lumea se învârte împrejurul lui. Vizualizarea are și ea efecte, totuși cuvintele sunt un catalizator excepțional. Toate poveștile de succes încep de la un gând, urmează vise, vise, vise, cuvinte și doar apoi succesul, toate aceste etape sunt interdependente și toate sunt la fel de importante.original (12)

Așa cum soarele încălzește cu energia lui, la fel și noi depunem energie în gândurile noastre reușind să le materializăm doar prin cuvinte.
De ce se întâplă să magnetizăm ghinionul mai degrabă decât succesul?!
Gândurile negative au o energie de câeva ori mai puternică decât cele pozitive, probabil nu odată te-ai prins că tresari de la un gând negativ, te poate înfiora și te poate induce într-o stare depresivă, unde nu mai e loc pentru pozitivism, de caeea și se întâmplă să avem ghinion și să nu putem acumula energie pozitivă în gândire și în vise, de aici încep insuccesele, regresul și sutele de probleme, care nu-și mai văd capătul. Toate problemele încep din creierul nostru, energia se formează aici .


Copiii sunt dovada pură a acestei dogme, visurile lor se realizează cel mai rapid, nu pentru că sunt copilărești, simple sau ușor realizabile, ci pentru că cei mici depun o cantitate înzecită de energie în visurile lor, ei cred sincer în ceea ce visează, ei povestesc cu lux de amănunte ce culoare va avea viitoarea bicicletă, câte dealuri și văi va cutreiera pe frumoasa bicicletă, ei știu exact că au nevoie de acest lucru indispensabil vara asta, iar universul nu are decât să îndeplinească visul expus clar și sincer, fără vreo îndoială.
Tocmai de aceea nici într-un caz nu trebuie să le rupem „aripile” copiilor noștri, care visează să fie cosmonauți, președinți sau medici, perspectivele pe care le vedem noi de la înălțimea noastră de matur, sunt minuscule față de energia gigantă depusă de ființa nevinovată care știe exact cum va arăta prima lui cravată de ministru… Haideți să visăm așa cum o fac ei – copiii, să ne imaginăm eventuala dorință, să ne programăm ziua și ora când vom mai urca o treaptă în carieră, sau când vom face primul test-drive a mașinii la care visăm, fără a ne gândi că nciodată n-o să ne ajungă bani sau niciodată n-o să ne ajungă curaj, alungă orice umbră de îndoială din capul tău și pregătește-te de succes, el nu se va lăsa așteptat!!!
Uneori vrabia care cu adevărat vrea mălai, cu siguranță îl va primi!

autor: Maria Dombrovski
poze: Internet

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: