Ținuta de mireasă. Tendințe în afara standartelor.

 

Cred că una dintre cele mai frumoase și mai așteptate etape din planificarea unei nunți este alegerea rochiei de mireasă. Oricare ar fi stilul tău și orice tip de personalitate ai avea, sunt destul de sigură că, la un moment dat în viața ta, te-ai gândit la rochia visurilor tale. Poate că era o rochie lungă, de prințesă din povești sau poate, dimpotrivă, o rochie scurtă și jucăușă. Poate că era accesorizată cu un set de perle elegante sau, la

 

Ținuta de mireasă cu pantaloni

Aceasta ar fi probabil cea mai nonconformistă și ieșită din tipare alegere. Dacă rochia, fie ea scurtă, lungă, tradițională, colorată, totuși rămâne rochie, se încadrează în ideile standart, pantalonii parcă nu s-ar potrivi conceptului de mireasă. Și totuși designerii, casele de modă introduc în colecțiile lor bridale ținute cu pantaloni, care arată nespus de bine și conferă miresei o allură de putere, independență, rămânând la fel de gingașă și elegantă.

 

Rochiile în nuanțe pastelate

Acestea sunt cele pentru care optează cel mai des miresele moderne, dorind să iasă din standartele clasice ale rochiei albe. Nuanțele deschise, pastelate cum ar fi violetul lavender, albastrul azuriu, nude, piersic, varietatea de roz conferă originalitate ținutelor, păstrând în același timp  gingășia și nevinovăția ținutei de mireasă.

 

Rochia de mireasă în culori închise sau stridente

Aici vorbim despre culorile care parcă nicidecum nu s-ar potrivi ținutei de mireasă. Acestea sunt culori îndrăznețe, culori nonconformiste, care vor face ca ținuta să se întipărească  pentru muuult timp în mintea invitaților, precum și să stârnească valuri mari atât de admirație cît și de critică.  Aceste culori ar trebui alese cu atenție, în dependență de nuanța pielii, model, astfel încât să fie păstrat un echilibru al ținutei si evitată vulgaritatea, iar mireasa să nu arate mai mult a model de carnaval decât a mireasă.

 

Tot căutând în mediul on-line ținute de mireasă non-standart, atenția mi-a căzut asupra acestei rochii. La prima vedere e o rochie de mireasă obișnuită, alba, dar însuși modelul e ceva unic, o combinare a stilului masculin, minimalismului și somptuozității. E rochia de care m-am îndrăgostit la prima vedere, acea ținută care îmi reprezintă perfect stilul, caracterul și preferințele în materie de vestimentație.

rochie71

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: