7 MITURI DESPRE UNGHIILE FALSE

Dacă credeteti ca unghiile false sunt inovația modernismului va înșelați. Inca din cele mai vechi timpuri, în China si Egiptul antic femeile purtau unghii false lungi. Acestea le denunța statutul in societate. Pentru confecționarea lor se foloseau diferite materiale naturale cum ar fi aurul ,argintul,ceara si albusul de ou.
În zilele noastre componenta chimică a materialelor pentru alungire e mult mai performantă. Ce se poartă azi ? Anul acesta se poartă stileto lungi si ascutite ,migdala gingașă,pătratul,pătratul oval si cea mai ceruta forma la ora actuală migdala rusească.
Natural e foarte greu sa cresti o unghie lunga si frumoasa , timp si efort pentru asta e necesar suficient de mult ,asa ca in ajutor femeilor contemporane le vine alungirea cu gel. Unele femei însă privesc sceptic acest proces si mai ales ca lemne pe foc mai pun si cîteva mituri despre alungirea unghiilor. Haideți să deschidem împreună usa in lumea frumusetii si sa vorbim despre acesta.

7 MITURI DESPRE UNGHIILE FALSE

1Mit. ALUNGIREA DETEREOREAZA UNGHIA.
Însăși materialele pentru alungire si întreținere nu sunt nocive. Unghia o detereoreaza meșterul ce nu respectă regulile de pilire . Pilirea prea dura a patului unghiei naturale si a luniței aduc la distrugerea unghiei si a matrixului.

2Mit. GELUL ESTE MAI BUN DECIT ACRILUL.
Acesta două tipuri de materiale sunt surori. Ele au aceiasi structură chimică doar ca in forme diferite: unul este praf altul lichid.

3Mit. CU UNGHII FALSE E IMPOSIBIL SA FACI TREBURI CASNICE.
În realitate unghiile false aduc un confort in plus femeilor casnice si nu numai. Cele ce îmbrățișează asa meserii ca cosmetologi,frizeri ,bucătari,medici,învățători, femei din diferite domenii își fac meseria acceptând unghiile false fără nici un disconfort. Toate suntem fericite ca in sfîrșit am scapat de ojele ce țineau pînă la primul spălat de vase .

4Mit. PILIREA UNGHIILOR E POSIBILA DE SINE STĂTĂTOR.
Nici într-un caz! Dacă nu dispuneti de cunostinte profesionale in domeniu va ve-ți aduce doar pagube propriilor unghii. Înlăturarea consecințelor in caz ca patul unghiilor va fi detereorat poate dura pînă la jumate de an.

5Mit. RAZELE UV DIN LAMPA POT PROVOCA CANCER.
Razele din lămpile pentru alungire cu adevărat sunt foarte slabe. În stomatologie la fel se folosesc aceste raze. Ele nu provoacă daune nici unghiei ,nici pielii. De la soare in fiecare zi ,noi primim o doza de raze UV in 10 ori mai mare.

6Mit. ALUNGIREA E POSIBILA DOAR LA UNGHIILE MÂINILOR
NU este adevărat. Unghiile de la picioare tot pot fi alungite si frumos modelate . Alungirea cu gel permite de a masca imperfecțiunile si neajunsurile unghiilor de la picioare.

7Mit. UNGHIILE FALSE POT FI PURTATE PINA LA 2 LUNI.
Este posibil. Sunt sigura ca ati vazut poze unde meșterii își expun lucrările unghiilor ce au rezistat pînă la două luni,dar este un proces foarte dăunător pentru unghie. Corecția trebuie facuta odată la 3-4 săptămîni,cel mult la 5săptămîni, din cauza ca odata cu cresterea unghiei,zona de stres se deplasează spre marginea liberă si patul unghiei rămîne dezgolit si neprotejat,acesta suferă modificări sub greutatea unghiei false care se lasă in jos.
Cum am mai spus miinele femeii este cartea ei de vizita. Va doresc la toate unghiute frumoase si rezistente, meșteri iscusiti ,dispozitie buna ,zile cu soare si va astept cu drag la programări.

Autor : Fenix Íunona. Poze : Fenix Íunona

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: