Lîngă un bărbat adevarat – o femeie fericită . 

Bine,bine,dar întrebarea principală este-unde sunt acesti bărbați adevărați? Îi cautam noi sau ei singuri ne găsesc? Urlă revistele si intreaga lume virtuală, ziarele,jurnalele, programele de televiziune si intreaga suflare feminină, cind te uiti la acest val de bărbați ai secolului xxi. Metrosexuali, cu pantalonași si bluzite mulate,cu sprîncene pensate, umflați si indopati cu hormoni ,manichiură,pedichiură,coafură și mai nou-tocuri. Dar bubuța nu e doar in aspectul fizic . Unde sunt bărbații-vînători? Nu acei vînători care au luat arcul si săgețile si au vînat un mistreț, ci bărbații ce au in sînge competiția? Bărbații responsabili,umarul pe care te poti baza in orice situatie ,si la propriu si la figurat.
Bărbații adevărați sunt acolo unde sunt femeile adevărate. Nu trebuie sa-i cauti pe alt continent ,zburînd peste mari si oceane,traversînd kilometri,ei nu sunt extratereștri. Tot ce trebuie sa faceti e sa va uitați in jurul unei femei inteligente. Nu o sa-l găsești linga o femeie care tinde să ia decizii pentru ambii,nu o sa-l găsești linga o femeie care nu crede in egalitate si nu respectă spațiul personal ,linga una care critica neîntemeiat,ieftina si fara principii . Bărbatul adevarat il găsiți în spatele unei femei adevarate,care o sa-i stimeze deciziile ,o sa-i încurajeze începuturile,nu o sa-i dicteze condițiile,linga un partener de încredere.
Din copilărie am tot auzit afirmația: „bărbații adevărați nu pling”. Oare? Niciodata nu am considerat ca pentru a da dovada de bărbăție e suficient doar să nu lacrimezi. Ba din contra,emoțiile ne fac sa ne simtim vii,a fi bărbat nu inseamna a fi robot. O femeie înțeleaptă înțelege asta,alta il considera pe bărbatul de alături slab,ceea ce e total greșit.
Deci, unde pînă la urmă găsim acesti bărbați? Linga femeia care a fost cucerită. Linga femeie care e alături nu pentru bani,interes sau scopuri,linga acea femeie care stie cind e momentul sa cedeze si cind e de actionat .Linga acea doamna care își stie pretul ,dar nu e aroganta si ingânfata , cu demnitate in comportament si fapte.
BARABTUL ADEVARAT E LINGA FEMEIA ADEVARATA CU CARE TE SIMTI ACASĂ.

%d blogeri au apreciat: